gasthof zillertal logo

Mayrhofen in het Zillertal Oostenrijk!


Het mooiste gebied in de Alpen, veel piste kilometers, freeride mogelijkheden en het grootste freestyle park van Europa.
Het Gasthof Zillertal is al sinds 2007 verbonden met SAIKO, dus ook daar geldt: als jij een passie hebt voor boarden, jezelf rekent tot de relaxte mensen jong of oud, beginner of gevorderd, dan zit je goed.
Welkom, we gaan er een goed feestje van maken.

Gasthof Zillertal in de sneeuw

Verblijf thuis


Ga je voor een lowbudget vakantie, dan is de slaapzaal een slimme keus. Bare basics, maar wel alle Gasthof voordelen. De slaapzaal is ook erg geschikt voor groepen tot 20 personen. Kom je met een groepje vrienden, familie of met kids, kijk dan naar een appartement. Eigen keuken en badkamer zijn dan een plus. Het meest luxe zit je samen op een 2-pers. kamer incl. ontbijt, eigen balkon en badkamer. Kom je thuis voelen.

zillertal hike

Wat het bijzonder maakt


De extra faciliteiten. De Riders Lounge is een gezellige hangout voor alle snowboarders in Mayrhofen. Na het boarden kun je hier relaxt een drankje drinken, filmpje kijken, internetten en wat socializen. Aan je materiaal wordt ook gedacht: de tunig ruimte, om kosteloos je board te waxen, slijpen en afstellen plus de bootdroogruimte om je boots te drogen en voor te verwarmen voor morgen. Gebruik de WiFi door het hele pand om kosteloos in contact te blijven met de mensen thuis. "Wish you were here!"

FREERIDE AND AVALANCHE COURSE
24 januari 4 dagen rijden met gids plus theorieles en een certificaat behalen
AIRBAG EN HELM VERHUUR
ABS rugzak per dag 18 euro helm 7 dagen 13 euro backproctector 7 dagen 13 euro
FREERIDE AND AVALANCHE COURSE
24 januari 4 dagen rijden met gids plus theorieles en een certificaat behalen
Ongeldig tabel nr. Gegeven: 33