De Dfrost Surf villa heeft schitterende extra’s


Dfrost Surf House faciliteiten


Vanuit de hot tub genieten van de zonsondergang, de sterrenhemel of het uitzicht op de Hash Point break? Dat kan! De surf villa is een chille spot met veel bijzondere faciliteiten. De belangrijkste ruimte is de gezamenlijke eet en huiskamer, met openhaard en lounge banken. Ook staat hier de grote tafel waar het ontbijt en avondeten worden geserveerd. In de huiskamer staat het planningsbord, een 'self service fridge' waaruit je zelf fris, snacks en zelfs bier kan pakken. Ook is er flatscreen TV en een groot scherm (2x3m) waarop regelmatig surffilms worden vertoond.

Het ruime terras is voor alle gasten toegankelijk en een ideale plek om te eten, een drankje te drinken, te chillen en de andere surfers te ontmoeten. Op het terras vind je een jacuzzi, BBQ, buiten haard, lounge banken, tafels en uitzicht op zee. Vanaf het terras heb je met een trap toegang tot de rotsen, strand en zee.

Verder heb je de 'board storage room' waar de surfboards staan, een 'wetsuit storage room' waar je wetsuits kan uitpoelen en drogen. En helemaal boven is het 'open air' yoga dakterras, waar de yoga sessie worden gehouden, met uitzicht op onder meer Anker Point.

Meerdere verdiepingen van de villa hebben gedeelde badkamers en toiletten. Er is tevens een gemeenshappelijke koelkast waar je eigen eten en drinken in kunt bewaren.

hot tub lounge
top back