Verschillende soorten kamers en appartementen in Taghazout


Dfrost Surf House accommodatie


Het prachtige Dfrost Surf House is een villa direct gelegen aan zee en je kan vanuit het Surf House de rotsen op stappen om direct het water in te springen of naar Panorama Beach te lopen. In deze villa vind je verschillende soorten accommodatie. Alles is mooi aangekleed in Marokkaanse stijl, terwijl je het comfort hebt van een zeer compleet surf huis met modern sanitair, relaxte gemeenschappelijke ruimtes en gratis WiFi..


Gemeenschappelijke ruimtes


De gemeenschappelijke ruimtes zijn ideale plekken om te chillen en de andere surfers te ontmoeten.
De belangrijkste is de gezamenlijke eet en huiskamer, met openhaard en lounge banken. Ook staat hier de grote tafel waar het ontbijt en avondeten worden geserveerd. In de huiskamer staat het planningsbord, een 'self service fridge' waaruit je zelf fris, snacks en zelfs bier kan pakken. Ook is er flatscreen TV en een groot scherm (2x3m)waarop regelmatig surffilms worden vertoond. Aangrenzend is het grote terras, met jacuzzi, BBQ, buiten haard, lounge banken, tafels en uitzicht op zee. Vanaf het terras heb je met een trap toegang tot de rotsen, strand en zee. Vaak is het terras de aangewezen plek om te eten, een drankje te drinken en te chillen. Verder heb je de 'board storage room' waar de surfboards staan, een 'wetsuit storage room' waar je wetsuits kan uitpoelen en drogen. En helemaal boven is het 'open air' yoga dakterras, waar de yoga sessie worden gehouden, met uitzicht op onder meer Anker Point. Meerdere verdiepingen van de villa hebben gedeelde badkamers en toiletten. Er is tevens een gemeenshappelijke koelkast waar je eigen eten en drinken in kunt bewaren.


Slaapzaal op indeling


De slaapzaal is ingericht met drie stapelbedden zodat hier maximaal zes mensen kunnen slapen. Deze kamer is ideaal voor groepen, individuele reizigers, mensen die door vallen of soul surfers op zoek naar low budget surf camp accommodatie. De slaapzalen zijn voorzien van: schone lakens, een fles water bij aankomst, opslag voor kleding, een brandblusser en WiFi. Er zijn kluisjes voor persoonlijke spullen zoals laptop, portomonnee en paspoort. Er zijn twee slaapzalen: een op 'oceaan niveau' met zicht op de zee, een kleine chill out en een koelkast voor algemeen gebruik. De andere slaapzaal zit op de verdieping boven de huiskamer. Beide slaapzalen zijn gemengd (voor vrouwen en mannen).
De badkamer en wc zijn buiten de slaapzaal en deel je.

top back