Aanrader: halfpension in Zarautz, met al jaren een top reputatie


Dinner zarautz

Halfpension


Ga voor de maximale vakantiebeleving en gezelligheid en kies voor halfpension: dagelijkse avondmaaltijden van goede kwaliteit en een gezond ontbijt in de ochtend. Allemaal gemaakt door onze eigen chef-koks!

Geniet van gevarieerde maaltijden van verschillende soorten vlees, vis, kip of vega en verse groenten met pasta, rijst of aardappelen. Natuurlijk ontbreken de smakelijke salades, eigengemaakte sauzen en vers stokbrood niet!

Ben je vegetariër, geen vis liefhebber of heb je andere wensen i.v.m. allergie, geef dit door bij je boeking. Uiteraard zorgt dan de chef voor een aangepaste en overheerlijke maaltijd.

Het halfpension loopt van zaterdagavond tot en met de zaterdagochtend van vertrek.

dots

Ontbijt


Ontbijt Zarautz

Je kunt ook voor alleen het ontbijt kiezen. 's Ochtends staat de thee en koffie klaar en heb je een ruime keuze uit verschillende soorten sapjes & beleg, vers brood, cruesli, yoghurt, vers fruit en meer. Dit heerlijke ontbijt zorgt voor een goede start van de dag! Het ontbijt loopt van zaterdagavond tot en met de zaterdagochtend van vertrek.

dots

Gratis BBQ


Tropical bbq Zarautz

Aan alle deelnemers van het Good People Surf Camp wordt een BBQ aangeboden. De ideale manier om onder het genot van een hapje en een drankje de andere gasten van het camp beter te leren kennen.

Heb je geen halfpension en ben je vegetarisch? Geef dit dan ter plaatse even door.


top back