Good People Surfcamp

Good People Surf Logo

In Spanje leren surfen... of je skills verbeteren?
of je skills verbeteren?


Ga dan met ons mee naar het Good People Surf Camp in Zarautz. Dit zeer relaxte en internationale surf camp richt zich specifiek op volwassenen
(18-35) en is voor beginnende, intermediate en gevorderde surfers.

Good vibes, good food,
good surf & Good People!


• Internationaal surf camp
• Vlakbij strand en surf breaks
• Lounge ten en bar
• Ruime tenten inbegrepen
• Surfles voor alle niveau's
• Uitstekende keuken
• Levendig Baskisch dorp
• Volwassen deelnemers (18+)
Spot


Het camp ligt nabij het grootste strand aan de Spaans Baskische kust. Deze spot heeft mooie golven, een groot zonnig strand en een groene en inspirerende omgeving. Het dorp Zarautz heeft een boulevard met een skatebowl, traditionele tapas barretjes en ligt midden in een cultuurrijke regio.

Good People Surf Carve

Volwassen Surf Camp


Onderscheidend is dat Good People Surf zich nadrukkelijk richt op een internationale en volwassen (18-35) doelgroep die echt voor het surfen gaat en dat merk je ook aan de relaxte sfeer. Het camp bestaat al sinds 1997 en is gelegen op slechts 500m lopen van het strand.

Op onze eigen exclusieve campsite bieden we je onder meer: lounge tent, hangmatten, bar/receptie, BBQ hoek, zonneterras, yoga area en telefoon laadpunten.
Je kan gratis gebruik maken van WiFi en skate longboards!

Good People Surf meiden op strand

Surfles, surfboard en activiteiten


We beginnen de week met een warm welkom van de crew en een meet and greet met je mede surfers.

De surf lessen zijn dit jaar voor het eerst optioneel en worden dagelijks in het Engels gegeven in kleine groepen van max. 6 personen. Nieuw is dat je nu ook prive les kan krijgen. Onze ervaren en gekwalificeerde instructeurs (ASI / ISA) zullen je persoonlijk begeleiden, om beter te leren surfen en meer plezier in het water te hebben. Ook al ben je al ervaren surfer, wij helpen je graag om sneller progressie te maken.

Als je ervoor kiest om een surfplank bij ons te huren, krijg je een ‘eigen’  board die je kan pakken voor een surf sessie wanneer jij dat wilt!

Naast het surfen kan je onder meer genieten van beach games, skate sessies, feesten in de stad, beach parties, een citytrip naar San Sebastian en een tour naar de MOOR Surfboard Factory.

Good People Surf eten en bbq

Goed eten


Je kan bij ons ook genieten van een uitgebreid ontbijt of halfpension. Dagelijkse avondmaaltijden van goede kwaliteit, met een geweldige vegetarische optie en een gezond ontbijt in de ochtend. Allemaal gemaakt door onze eigen chef-koks.


Good food & Good People

KISS: WIPE OUT
Voor iedereen die van een goed feestje houdt
en wil (leren)surfen met het
Kiss Intergalactische Sound System!
27 Juni Zarautz 429 inc ALLES!
KISS: WIPE OUT

Heerlijk filmpje...
Ongeldig tabel nr. Gegeven: 17